Mediquip
Mediquip je osnovan 2008. godine. U proteklih par godina, Mediquip je izrastao u jednog od vodećih dilera za uvoz medicinske i stomatološke opreme na teritoriji Srbije.
Svi proizvodi su registrovani kod agencije za lekove i medicinska sredstva ALIMS – Republike Srbije – Dozvola Ministarsta zrdavlja.

Sva roba koju uvozimo i stavljamo u promet u Republici Srbiji poseduje sva ovlašćenja proizvođača, međunarodne sertifikate o usaglašensti, poreklu i garancije, kao i uputstva prevedena na srpski.
Ticaret zastupa nekoliko inostranih evropskih proizvođača medicinske opreme, koja se koristi u raznim granama medicine.
Uvek smo spremni i na raspolaganju smo da vam odgovorimo na sva vaša pitanja.

Za sve naše proizvode obezbeđujemo servis u garantnom roku. Posedujemo sledeće ISO sertifikate: ISO 9001, ISO 13485. Oprema koju nudimo je profesionalna i kućna medicinska oprema.

Naša ponuda uključuje antidekubitne dušeke, hiruršku opremu, medicinsku i stomatološku opremu i alate, kao i zubotehničku opremu. Veliki broj vodećih proizvođača je zastupljen po najpovoljnijim cenama.

Sve potrebne informacije možete dobiti ukoliko nas posetite na adresi Cara Lazara 3 u Pančevu ili nas kontaktirate putem dobro poznatog broja telefona 061 212-38-57.
Takođe, možete nas kontaktirati i putem kontakt forme koja se nalazi na sajtu u delu KONTAKTI. Budite slobodni da nas kontaktirate, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Bonitetna ocena naše firme

Mediquip

Medicinska opreme – Mediquip, Cara Lazara 3, 26000 Pančevo, +381 061 212-38-57, office.milos@yahoo.com, www.mediquip.rs