3M Filtek Z250 Univerzalni kompozit (set 8 komada)

30.100 din.

3M Filtek Z250 Univerzalni kompozit (set 8 komada).

3M set – 8 x 4 g kompozit – 1 Adper Single Bond 6 g, Scotchbond asit 3 ml.
Nijanse: A1, A2, A3, A3.5, B3, C2, D3, UD.

Nema na zalihama

Kategorija:

Opis

3M Univerzalni kompozit – set

Sve što vam je potrebno u jednom 3M kompozit setu, po povoljnoj ceni.

3M Univerzalni kompozit – set sadrzi sledeće:

  • 3M set – 8 x 4 g kompozit (A1,A2,A3,A3.5,B3,C2,D3,UD)
  • 1 Adper Single Bond 6 g
  • Scotchbond asit 3 ml

Ovaj univerzalni kompozit ima izuzetno dobru otpornost na abraziju i veliki procenat punioca koji daje okrugao oblik. Ima dobru čvrstoću, veoma lako se modeluje. Kada je estetika u pitanju, daje prirodn izgled. Ima idealnu gustinu i viskozitet u odnosu na druge univerzalne kompozite. Ima 30 % nižu vrednost skupljanja.

3M ESPE je svetski poznata kompanija po uvođenju novih ideja u stomatologiji. Širok asortiman proizvoda i usluga uključuje restauracije, krunice i mostove, implantate, preventivne mere, kontrolu infekcija i estetsku stomatologiju. Pored toga 3M je pionir integracije napredne digitalne tehnologije i nauke o materijalima kroz CAD / CAM i digitalne otiske. 3M ESPE je doneo niz neverovatnih novina u stomatološkoj industriji, uključujući i prvi ikada restorativni materijal u boji zuba, prvog samolepljivi univerzalni rezin cement, prvi nano jonomer, prve privremene krunice i prvo automatizovano mešanje otisnih materijala.

3M proizvodi za zdravstvo nude pacijentima inovativna rešenja, utemeljena na naprednim tehnologijama, koja omogućuju bolji kvalitet života. Medicinski program je posvećen inovacijama u oblasti zdravstva, koje se temelje na raznovrsnosti tehnologija koje život čine kvalitetnijim.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „3M Filtek Z250 Univerzalni kompozit (set 8 komada)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *